11 Haziran 2012 Pazartesi

Yapboz Oyunları

Bu oyunda sizlerin yapması gereken şey bakuganın resmini parçaladık siz bu parçaları birleştirecek ve bakugan ın resmini ortaya çıkaracaksınız. Biraz beyninizi çalıştırmanız gerekiyor. yapbozlar beyin çalıştıran ve zeka geliştiren oyunlardır. Nedeni ise düşünme gerektirir. Acaba bu parça mı buranın diğerimi ? dolayısı ile puzzle yapan çocukların beyinleri çok daha hızlı gelişir.
 Yapboz oyunları kategorisinde;  Tüm  şekiller, renkler, sayılar, rakamlar, hayvanlar gibi birçok nesneyi de yapbozlar sayesinde öğrenebilirler çocuk puzzleları çok eğitici ve öğreticidir çocuğun kafası ilk zamanlarda karışabilir çünkü puzzle sayesinde bir çok nesne hayatına girmiştir birbirleri arasında bağlantı kurmaya çalışabilir ve 5-7 yaş döneminde çocuklar çok fazla soru sordukları için çok daha çabuk öğrenirler artık birçok nesneye hakimdirler.
Yapboz çocuğu geliştirir, beyin yapılarını güçlendirir, çünkü öncelikle düşündürür.Çocukları  zeka ve kişisel olarak geliştirebilecek bir oyuncaktır.Konu yapboz oyunu yani yapboz olunca zaten sağlıklı demektir gerçek yapbozlar çocuğunuza zarar vermez özellikle anne ve babalar olarak oyuncak alırken zararlı yönlerini ve zararlı maddelerden üretilmiş mi sorusuna da çocuğunuzun sağlığı için mutlaka dikkat etmeniz gerekmektedir. Oyunlar 1 kategorisinde Yapbozlar,  çocukların aynı zamanda kas gelişimine de yardımcı olurlar,algılama,karar verme,deneme,yanılma ve başarma duygularını çocukların yaşamalarına neden olur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder